gratis verzending in de Benelux voor orders hoger dan € 30,00

Lokale Ambassadeurs

We zijn trots dat deze lokale helden onze producten uitdragen

Lokale

Ambassadeurs

Kim Quadevlieg


Mijn naam is Kim Quaedvlieg, marketing manager en moeder van twee puberzonen. Naast dit drukke bestaan, spring ik graag op de fiets om te voelen dat ik, Kim, ook nog besta. Dat doe ik liefst minimaal 4 keer per week, meestal alleen en af en toe in goed gezelschap. Mijn fiets poetsen na afloop, daar heb ik de allergrootste hekel aan, maar gelukkig maken de Tunap producten het een stukje eenvoudiger 😉

https://www.instagram.com/kimq76/​

Rianne De Vries


Hi, ik ben Rianne de Vries, sinds 2012 Shorttrackster in het nationale team van Nederland. Ik heb het geluk dat ik als topsporter van mijn passie kan leven en de hele wereld over mag om te schaatsen. In de zomer train ik veel op de fiets en maak ik veel gebruik van Tunap Bike Care producten om mijn fiets in goede conditie te onthouden. In de winter reis ik de wereld rond voor mijn wedstrijden en maak ik meer gebruik van de Tunap Body Care producten zoals de Foaming Shower Gel.

https://www.instagram.com/riannedvries/​

 

Marieke Hagestijn


TUNAP Sports op mijn pad gekomen via mijn eigen sportclub Yousportz. Vooral de Body Care producten vind ik heerlijk.

De producten zijn heel gebruiksvriendelijk. De term “Spray & Go” kun je letterlijk nemen. De zonnecrème spray je op en legt als het ware een soort filter over je huid. Deze voelt totaal niet vettig of kleverig aan. Zo je ben je in geen moeite voor de nodige uren goed beschermd. Daarna thuis sprayen met de aftersun en je huid voelt heerlijk zacht aan.

De douchegel ruikt zo ongelooflijk lekker. Of je nu bezweet van het strand komt of onder de douch kruipt na het sporten, van deze douchegel kikker je zo ongelooflijk op. De bodylotion spray je op en hoef je eigenlijk nauwelijks uit te smeren. Dus ja, ik ben ongelooflijk fan geworden van deze producten van TUNAP Sports en ben blij dat ik dit merk mag vertegenwoordigen.

https://www.instagram.com/marieke_hagesteijn/​

Jeroen de Haas


Jeroen de Haas – 47 jaar oud uit Rotterdam. Sinds 1980 in de wielersport. Ik ben gestart bij RWC Ahoy en heb op hoog niveau gekoerst met jongens die later prof zijn geworden. In 1999 ben ik gestopt met wedstrijden. Vanaf dan werd fietsen mijn favoriete tijdverdrijf. Diverse malen al heb ik me met mijn fiets geëngageerd voor het goede doel. Zo heb ik in 2012, 15 en 16 Alpe d’Huez opgefietst ten voordele van het goede doel. Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met TUNAP Sports via mijn lokale fietsenwinkel Italian Cycle Experience. Aangezien ik een high-end fiets heb, gebruik ik niet eender wat om hem te onderhouden. TUNAP Sports is voor mij dan ook een bewuste keuze waarbij ik 100% zeker weet dat mijn fiets het beste van het beste krijgt. De body care producten zijn daarnaast een dikke extra want uiteindelijk mag je jezelf na een flinke inspanning toch ook best verwennen.

https://www.instagram.com/webhaaz/​

​ 

Boukje Van de Ven


Dit gekke jaar is een fietsjubileum voor mij. In het laatste stukje van mijn post-borstkankertraject, nu 10 jaar geleden, ben ik op advies mijn oncoloog op de fiets gestapt.  Vrijwel meteen ben verliefd geworden op het fietsen en heb intussen zelfs al diverse keren de Mont Ventoux beklommen, mijn meest bijzondere ervaring tot nu toe.


Mooie vriendschappen en spannende uitdagingen hebben het fietsen mij al opgeleverd. Heel blij wordt ik van de textiel deo van TUNAP Sports. Mijn schoen ruiken na iedere fietsrit nog steeds naar bloemetjes. Ook de huidproducten gebruik ik heel graag. Ze ruiken heerlijk en de substanties smeren heerlijk uit. En ook mijn Bianchifiets houd het meeste van een goede poetsbeurt, zodat ze weer kan shinen op een volgende rit!

https://www.instagram.com/boukjev/​


Bianca van Elswijk


Ik ben Bianca, trotse moeder met een passie voor sport. Bijna al mijn vrije tijd spendeer ik aan sport. Mijn grootste passie is fietsen, zowel op de racefiets als op de MTB. Al mijn fietsen vragen uiteraard ook wel wat onderhoud. Ik hou enorm veel van mijn fietsen en gebruik dan ook allen maar het beste voor de schoonmaak en het onderhoud ervan. Tunap sport is voor mij dan ook de enige juiste keuze hiervoor. De aandrijvingsreiniger is mijn favoriete product. Het is altijd een schitterend moment om het vuil van de cassette af te zien druipen waarna alles weer blinkt en als nieuw is. Na het fietsen is de hydraterende douchegel en bodylotion een welkome beloning, om zo weer fris, ontspannen en heerlijk geurend verder met de dag te gaan.

https://www.instagram.com/bfr._bianca/​

​ 

Laura Van Regenmortel


Alle teams van Talent Cycling en Biehler Krush Pro Cycling worden voorzien van Bike en Body care producten van TUNAP Sports. Zowel de mekaniekers als de rensters zelf zijn door TUNAP Sports voorzien van hun producten, waarmee zij hun fietsen en zichzelf optimaal kunnen verzorgen.

https://www.instagram.com/laura.van.regenmortel/


Bastiaan Gaillard


Mijn naam is Bastiaan Gaillard en ik fiets al een aantal jaar met veel plezier op mijn racefiets en gravelbike. Sinds korte tijd maak ik naar volle tevredenheid gebruik van de schoonmaakproducten van Tunap Sports. Ik ben onder de indruk van Tunap omdat je alles perfect kunt doseren. Mijn fiets blinkt weer na een schoonmaakbeurt en gaat goed gesmeerd de schuur weer in.

https://www.instagram.com/gaillardonline/

​ 

MTB club-010

Wij zijn een drietal vrienden die samen één grote passie delen: mountainbiken! Avontuur, fun en uitdagingen zijn de kernwoorden die ons drieën verbindt. Wekelijks gaan we erop uit met de bikes op de Nederlandse trails en daarnaast plannen we ook geregeld toffe trips met elkaar (en anderen) naar het buitenland om het avontuur op te zoeken. 

Daarbij vragen we enorm veel van onze Bikes en is het belangrijk om deze in Top conditie te hebben en daarom werken we graag met de producten van Tunap Sports om de simpele reden…, Ze doen wat ze beloven!!

https://www.instagram.com/mtbclub010/